leduri.ro  
   Transport si livrare leduri
 
Mareste si micsoreaza scris.
Font-3 Font-2 Font+2 Font+43

Livram produsele noastre in Bucuresti, in tara sau in afara tarii.

Livrarea se poate face numai prin curier sau servicii postale.

Pentru impachetare folosim plicuri speciale cu 2 straturi de protectie anti-soc de diferite dimensiuni. Ledurile au greutati si dimensiuni mici si pot fi ambalate in pachete nevoluminoase.
Livrare leduri

Metoda cea mai ieftina si uzuala de expediere este folosind unul dintre serviciile oferite de Posta Romana .

O alta metoda de trimitere este folosind un curier rapid (Fan, Urgent, Cargus, Nemo, DTC, TNT, ...). In functie de alegerea clientului putem folosii serviciile oricarui curier rapid. Clientul alege curierul, opteaza pentru plata in avans sau ramburs si suporta costurile transportului oferit de firma de curierar la receptia marfurilor (cand intra in posesia lor).

Serviciul de curierat rapid poate oferi livrarea din usa in usa (door to door) direct la domiciliul/sediul clientului sau la sediul curierului din localitatea destinatarului (de exemplu: Oficiul Postal)

Firmele de curierat ofera servicii de ramburs sau plata la destinatie. Prin acest serviciu marfurile sunt platite in momentul in care intra in posesia destinatarului si valoarea acestora se restituie expeditorului.

Taxele serviciilor de transport sunt direct proportionale cu greutatea pachetului, cu valoarea acestuia daca este vorba de ramburs si cu valoarea asigurata a bunurilor. Pentru coletele de dimensiuni mari este important si volumul acestora, "greutatea volumica". Bunurile pot fi asigurate in cazul in care serviciul de curierat nu isi indeplineste atributiile si pierde transportul. Este recomandat ca bunurile sa fie asigurate cu cel putin 30% din valoarea lor.


Linkuri exterioare :

Cuvinte cheie : livrare leduri, ramburs, plata in avans, costuri transport, colete, taxe livrare led, timp livrare leduri.

Revizuit : 20 feb 2016 (31 dec 2008)

Versiune anterioara : -

 Printeaza pagina. Printeaza pagina.

 Mergi sus. Mergi sus.

 Inchide fereastra. Inchide fereastra.© Copyright 2006  
eWORKS ELECTRONIC SRL
CIF: RO15559311, Reg.Com.: J40/9070/2003, www.eworks.ro
Europe Romania Bucuresti
EU    Romania

www.leduri.ro